Rólunk

Ismerje meg az egyedülálló Just Clear Food különleges koncepcióját!

Elindult a Just Clear Food! Ahogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a mentességre fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukor mentesek, szénhidrát csökkentettek, bizonyos termékek, sütemények esetében glutén, laktóz, valamint fehér liszt mentesek. A Just Clear Food koncepciója igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerje meg koncepciónkat és termékeinket. A Just Clear Food országos lefedettséggel rendelkezik, ennek megfelelően, már az indulás napjától hazánk egyik legnagyobb egészséges és mentes étel házhozszállító cégeként lép be a piacra.

Amikor az élet naponta új kihívások elé állít…..
Amikor céljaid eléréséhez folyamatos aktivitásra van szükség….
Amikor az idő valódi értéket jelent….
akkor a táplálkozásodban már nem köthetsz kompromisszumokat…

Az elmúlt évtizedben a sport és leginkább a szabad idő sport, óriási fejlődésen ment keresztül.

Ezzel párhuzamosan az egészséges, alacsony cukor tartalmú, de tápláló, magas fehérje tartalommal rendelkező ételek iránti igény is megnőtt. A hagyományos alapanyagokat felváltották a mai igényekhez igazodó egészséges termékek. A napi gyorsabb ritmushoz, munkához és sporthoz is magasabb vitamin, fehérje és energia bevitelre van szükségünk, figyelembe véve az alapanyagok összetételét, cukor és szénhidrát tartalmát. A Just Clear Aktív termékek és ételek ezeknek az elvárásoknak megfelelően lettek kifejlesztve, kompromisszumok nélkül, mert ételeink és süteményeink nem tartalmaznak tartósítószert, cukrot, de minden olyan összetevő megtalálható bennük, ami a napi Aktív életvitelhez elengedhetetlen.

A diétáról elsőként ami azonnal eszünkbe jut talán az, hogy divat. Megszámlálhatatlan csodamódszer, tabletta, és termék került a piacra, amik azt hirdetik, hogy ez a legjobb és bizony csak ettől fogyhatsz le! Pedig fogyókúra ( diéta) ennél jóval egyszerűbb dolog!

A legfontosabb az étkezés és természetesen a mozgás harmóniája! Csak étkezéssel, vagy csak mozgással nem lehet hosszú távú eredményt elérni. A tartós súlycsökkenéshez, valamint annak megtartásához elengedhetetlen a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás a folyamatos mozgás,valamint egy teljes életmódváltás.

A Just Clear Diéta ezeket a nélkülözhetetlen dolgokat kapcsolja össze, az egészséges étkezést valamint az életmódváltást. A Just Clear Diéta rendszerben összeállított ételeink rendkívül alacsony kalória és szénhidrát tartalmúak,természetesen cukor és tartósítószer mentesek! De minden olyan összetevő megtalálható bennük, amit az egészséges táplálkozás mai irányelvei megkívánnak. Tapasztalt szakembereink a legújabb kutatási adatok, valamint a legfrissebb és legjobb alapanyagból, korszerű konyhatechnológiai módszerek figyelembevételével tervezik meg és készítik el Just Clear Diéta ételeket és termékeket.

A negatív környezeti hatások (szmog, légszennyezettség, stressz) a mesterséges összetevőket (is) tartalmazó élelmiszerek a nem megfelelő táplálkozási szokások miatt, sajnos az étel intolerancia, esetleg komolyabb szinten az allergia is mára ez egyik leggyakoribb problémává vált. A Just Clear Mentes ételeket és termékeket úgy állítottuk össze, hogy azok fogyasztása ne okozzon további intoleranciát, vagy allergiás tünetet. Ezen felül a folyamatos fogyasztása hozzájáruljon az egészséges életvitel és a korábban kialakult „panaszok” enyhítéséhez”. A Just Clear Mentes ételeink az alábbiak szerint kerülnek elkészítésre:

Fast Food rendszerű kávázókat (Starbucks, Costa) nyitunk a legforgalmasabb bevásárlóközpontokban és belvárosi frekventált helyeken. A mai felgyorsult életvitelben is egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges táplálkozás. Ezen belül is az egészséges glutén és laktóz mentes, természetes alapanyagokból készült termékek. Ma már nem elég, ha egy adott termékben „csak” alacsony a szénhidrát tartalom, ennél sokkal többre van szükség, ha piaci előnyt szeretnénk elérni. A vásárlók ma már tudatosabbak mint korábban és elvárják a legmagasabb minőséget, ha már egy egészséges termék mellett döntöttek. Mi a Just Clear Coffee termékeivel ezt tudjuk biztosítani. Kiemelkedő minőség, természetes alapanyagok, hozzáadott adalékok nélkül, ezt képviseli a Just Clear Coffee a mai igényekhez igazodva, mindezt glutén, laktóz és természetesen cukormentesen. Célunk, hogy élje át a nemzetközi kávézóláncok nyújtotta „életérzést” , de mindezt kompromisszumok nélkül. A Just Clear Coffee kávézóiban 25 féle sütemény, 10 féle (glutén mentes is) szendvics, 23 féle kávékülönlegesség, 10 féle választható tej ( vagy növényi ital) és természetesen turmixok,proteinnel készültek is) frappék lesznek elérhetőek. Kávéink egyedi pörkölésűek és kizárólag a mi magas elvárásaink szerinti termőhelyről és a legmagasabb minőséget képviselő nemzetközi pörkölő üzemből kerülnek ki. Ismerje meg részletesen termékeinket, koncepciónkat.

Mi a Just Clear-nél, elkötelezetten hiszünk az egészséges táplálkozás és az aktív életmód fontosságában! Termékeinket, ételeinket is ennek szellemében fejlesztjük és készítjük el. Rendezvényeink hozzájárulnak a sport és a mozgás  népszerűsítéséhez. Ezeken az eseményeken, legyen az tömegsport program, versenysport , vagy szakmai konferencia, bemutatjuk  a fitness a táplálkozás és a prevenció legújabb fejlesztéseit, irányvonalait. 

 

Just Clear, Just Food

“Élj Tisztán”